Subiecte similare
Ultimele subiecte
Un Forum De 5 Stele VOTEAZA SI TU!
Statistici
Avem 107 membri înregistrațiCel mai nou utilizator înregistrat este: qp-.-
Membrii nostri au postat un numar de 439 mesaje în 137 subiecte
Regulamentul Clanului eMoCioNNN
eMoCioNNN = WeeD*! Ne-am Schimbat Numele Si Forumul! Ne Gasiti Pe Www.ClanWeeD.Forumz.Ro :: Regulament :: Regulamentul Clanului
Pagina 1 din 1
Regulamentul Clanului eMoCioNNN
01. Orice problema aveti adresati-va clan leader-ului.
02. NU aduceti injurii jucatorilor sau in nici un caz membrilor din clan.
03. In timpul meciului doar cL sau sL scrie in "SAY", in rest doar pe "SAY TEAM".
04. NU aveti voie sa iesiti de pe server in timpul meciurilor.
05. Incercati sa jucati cat mai multe mixuri.
06. Va puteti expune parerea la recrutarea unui jucator, dar nu puteti decide soarta acestuia.
07. Sunteti obligat sa vizitati forum-ul zilnic. El aduce informatii despre meciuri , recrutari , etc.
08. Aveti obligatia de a va prezenta la meciuri. Neprezentarea duce la excludere. Nu puteti? Aplicati regula 1
09. In clan nu se intra daca nu ati citit regulile si daca nu le luati cat de cat in serios.
10. La iesire din clan aveti obligatia sa faceti un post pe forum unde sa ne exemplificati plecarea din clan.
11. Antrenamentele / meciurile cu clanul se fac doar cand toti membrii clanului sunt ON-LINE.
12. In caz ca 1 membru titular lipseste il va inlocuii rezerva, daca si rezerva lipseste antrenamentul / meciul se va amana.
13. Propunerea de meciuri poate fii facuta de oricine, dar numai cL sau sL o sa poata accepta provocarea.
14. Este interzisa folosirea codurilor indiferent de situatie. Folosirea codurilor duce la excluderea din clan.
15. Odata intrat in clanul eMoCioNNN, Nu aveti voie sa ajutati sau sa mai jucati in alt clan.
16. Fiecare membru are dreptul si obligatia sa se implice in problemele clanului.
17. Varsta minima acceptata in clan este 15 ani. Cei mai mici de 15 ani vor fi bagati la jR
18. Nerespectarea regulilor de mai sus duce la excluderea din clan.
19. ORICE MEMBRU DIN CLAN TREBUIE SA SE PREZINTE LA SECTIUNEA PREZINTA-TE
02. NU aduceti injurii jucatorilor sau in nici un caz membrilor din clan.
03. In timpul meciului doar cL sau sL scrie in "SAY", in rest doar pe "SAY TEAM".
04. NU aveti voie sa iesiti de pe server in timpul meciurilor.
05. Incercati sa jucati cat mai multe mixuri.
06. Va puteti expune parerea la recrutarea unui jucator, dar nu puteti decide soarta acestuia.
07. Sunteti obligat sa vizitati forum-ul zilnic. El aduce informatii despre meciuri , recrutari , etc.
08. Aveti obligatia de a va prezenta la meciuri. Neprezentarea duce la excludere. Nu puteti? Aplicati regula 1
09. In clan nu se intra daca nu ati citit regulile si daca nu le luati cat de cat in serios.
10. La iesire din clan aveti obligatia sa faceti un post pe forum unde sa ne exemplificati plecarea din clan.
11. Antrenamentele / meciurile cu clanul se fac doar cand toti membrii clanului sunt ON-LINE.
12. In caz ca 1 membru titular lipseste il va inlocuii rezerva, daca si rezerva lipseste antrenamentul / meciul se va amana.
13. Propunerea de meciuri poate fii facuta de oricine, dar numai cL sau sL o sa poata accepta provocarea.
14. Este interzisa folosirea codurilor indiferent de situatie. Folosirea codurilor duce la excluderea din clan.
15. Odata intrat in clanul eMoCioNNN, Nu aveti voie sa ajutati sau sa mai jucati in alt clan.
16. Fiecare membru are dreptul si obligatia sa se implice in problemele clanului.
17. Varsta minima acceptata in clan este 15 ani. Cei mai mici de 15 ani vor fi bagati la jR
18. Nerespectarea regulilor de mai sus duce la excluderea din clan.
19. ORICE MEMBRU DIN CLAN TREBUIE SA SE PREZINTE LA SECTIUNEA PREZINTA-TE
eMoCioNNN = WeeD*! Ne-am Schimbat Numele Si Forumul! Ne Gasiti Pe Www.ClanWeeD.Forumz.Ro :: Regulament :: Regulamentul Clanului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Noi 09, 2011 6:37 am Scris de kOuPrAs
» cerere foreigner
Lun Oct 31, 2011 2:20 am Scris de kOuPrAs
» prezentare foreigner
Vin Oct 21, 2011 1:04 pm Scris de foreigner
» iesire din clan
Vin Oct 07, 2011 8:45 am Scris de kOuPrAs
» eMoCioNNN v.s. [PGB]
Sam Oct 01, 2011 8:05 am Scris de kOuPrAs
» Clanul -RedSky-
Vin Sept 30, 2011 5:46 am Scris de kOuPrAs
» cerere intrare in clan d3d1(vasile)
Vin Sept 30, 2011 4:44 am Scris de d3d1
» Cerere c0ppy
Lun Sept 26, 2011 10:45 am Scris de kOuPrAs
» cerere by moose
Dum Sept 25, 2011 10:15 am Scris de kOuPrAs
» Dj Maris - Autumn Mix 2011
Mier Sept 21, 2011 5:56 am Scris de kOuPrAs
» Jackass de romania
Lun Sept 19, 2011 8:56 pm Scris de kOuPrAs
» Cerere soundWave
Lun Sept 12, 2011 2:23 am Scris de kOuPrAs
» VAND BUGGATI REPLiCA =))
Lun Sept 12, 2011 2:22 am Scris de kOuPrAs
» tehNNN1k Revine IAR!!!
Lun Sept 12, 2011 2:14 am Scris de kOuPrAs
» cerere by WhiT3
Joi Sept 08, 2011 1:31 am Scris de kOuPrAs
» tatal nostru varianta cs=)))
Dum Aug 28, 2011 6:34 am Scris de -eVo- ! *BlacK*BoY* !
» vand slana
Joi Aug 18, 2011 3:57 am Scris de eMoCioNNN^TaZ
» Plec din Clan - eMoCioNNN.
Joi Aug 18, 2011 1:24 am Scris de Prediiiii
» config adevarat:))
Mier Aug 17, 2011 11:55 am Scris de Ace.Real
» O discutie interesanta..
Mier Aug 17, 2011 10:19 am Scris de -=Straiker=-